det höstas för Brighton
Idag fyller Per 20 år! Grattis Per! Själv firar jag med att köpa nya vintersockor och äta fajitas.
Vintersockor börjar snart bli ett måste. Idag kände jag att hösten är här, om den inte har varit det innan. Cyklade till och från campus och huj vad ruggigt det var. Brighton är lite som Helsingborg, fast gångra det med tre och lägg till lite mer fuktighet i luften så får ni rätt klimat. Är glad att jag tog med mig regnbyxor, man ser ut som en mamma med barn på dagis men det gör jag hellre än fryser. Skulle dessutom guida en grupp från Österrike runt och deras buss kom inte förrän runt fyra när det redan hunnit bli mörkt, så det blev Brighton by night. Ganska skönt på ett sätt dock för det var inte lika mycket folk ute och jag behövde inte oroa mig för borttappade elever. Dessutom var det en himla trevlig grupp, heja!
Funderar på att göra slingor, eller eventuellt göra håret lite mörkare. I somras tog jag nämligen blondspray för att "piffa upp det lite" som det heter så fint, men nu börjar det växa ut och se lite malplacé ut... Vad sägs?
Det har varit händelserika veckor måste jag säga, i söndags hade vi svensk söndagsmiddag med porterstek och marängsviss till efterrätt. Är helt chockad för det blev väldigt bra! Har inte gjort söndagsstek förr, men nu vet jag att det går. (Tack, Annas Mat. Och mamma.) Jag gillar verkligen att göra middagsbjudningar med andra, man kommer liksom varandra närmre och alla gillar ju att äta. Dessutom var vi en ganska intressant blandning av människor, många svenskar, italienare, norrmän, engelsmän, en nigerian och en sydafrikan!
Nu ska jag titta till fajitan, men skriver förhoppningsvis snart igen.
Kram och hej!
Vintersockor börjar snart bli ett måste. Idag kände jag att hösten är här, om den inte har varit det innan. Cyklade till och från campus och huj vad ruggigt det var. Brighton är lite som Helsingborg, fast gångra det med tre och lägg till lite mer fuktighet i luften så får ni rätt klimat. Är glad att jag tog med mig regnbyxor, man ser ut som en mamma med barn på dagis men det gör jag hellre än fryser. Skulle dessutom guida en grupp från Österrike runt och deras buss kom inte förrän runt fyra när det redan hunnit bli mörkt, så det blev Brighton by night. Ganska skönt på ett sätt dock för det var inte lika mycket folk ute och jag behövde inte oroa mig för borttappade elever. Dessutom var det en himla trevlig grupp, heja!
Funderar på att göra slingor, eller eventuellt göra håret lite mörkare. I somras tog jag nämligen blondspray för att "piffa upp det lite" som det heter så fint, men nu börjar det växa ut och se lite malplacé ut... Vad sägs?
Det har varit händelserika veckor måste jag säga, i söndags hade vi svensk söndagsmiddag med porterstek och marängsviss till efterrätt. Är helt chockad för det blev väldigt bra! Har inte gjort söndagsstek förr, men nu vet jag att det går. (Tack, Annas Mat. Och mamma.) Jag gillar verkligen att göra middagsbjudningar med andra, man kommer liksom varandra närmre och alla gillar ju att äta. Dessutom var vi en ganska intressant blandning av människor, många svenskar, italienare, norrmän, engelsmän, en nigerian och en sydafrikan!
Nu ska jag titta till fajitan, men skriver förhoppningsvis snart igen.
Kram och hej!
Kommentarer
Trackback